لیست اختراعات وحید کریمیان


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1399/05/07
مالک/مالکان: آقای سجاد قادری
تاریخ ثبت: 1399/07/14
خلاصه اختراع:

بدنبال يك روش كاربردي براي بهره بردن از ميوه بلوط، برنامه عملياتي براي تهيه فرمولاسيون پودر بلوط قهوه بلوط نوشته و اجرايي گرديد كه اين محصول با توجه به كيفيت ظاهري و حسي قابل رقابت با محصولاتي همچون پودر قهوه فوري در آينده قابليت رقابت خواهد داشت. براي توليد پودر فوري بلوط ابتدا پوست اصلي بلوط توسط دستگاه پوست گير سايشي جدا شده و پس از آن مغز بلوط پس از پوست گيري داراي يك پوسته سطحي به نام جفت مي باشد كه تيره رنگ بوده و پس از خشك شدن در معرض آفتاب از بلوط جدا مي شود. پس از اين مرحله عمل برشته كردن ميوه بلوط را در دماي 160 درجه سانتيگراد و به مدت 10 دقيقه انجام ميدهيم كه اصلاحا به اين مرحله بو دادن هم ميگوييم. ميوه بلوط با دستگاه آسياب چكشي پودر مي شود. آرد بلوط با 5/0 درصد مخمر ساكارومايسز سرويزيه (مخمر نان) مخلوط مي شود و سپس با آب ولرم (40-30 درجه سانتيگراد) خيسانده مي شود. مخلوط حاصله به مدت 12 ساعت در دماي 40-30 درجه سانتيگراد نگهداري مي شود تا مواد معطر بيشتري توليد گردد. بعد از اين مرحله نسبت مناسبي از پودر كافئين را به پودر بلوط اضافه ميكنيم به طوريكه در نهايت در يك ليوان ۲۵۰ ميلي ليتري پودر قهوه بلوط درحالت استاندارد حدود 40 تا 70 ميلي گرم كافئين وجود داشته باشد. بعد از اين مرحله پودر نهايي توليد شده را با آب مخلوط ميكنيم تا كاملا تغليظ گردد و پس از آن توسط خشك كن پاششي با كيفيت بالا آن را به پودر تبديل ميكنيم. پس از تاييد نهايي پودر قهوه بلوط توليد شده را بسته بندي ميكنيم.

موارد یافت شده: 1